Curipod placeholder

Social medium

0
0

Curipod generated lesson: "Social medium". #8-10

Profile picture of lovisehole

lovisehole

Updated 5 months ago

1. Word cloud
60 seconds
Kva er den mest populære sosiale mediumplattformen?
2. Slide
60 seconds
Sosiale medier er en fin måte å holde kontakten med venner på. Du bør være ansvarlig for hvordan du bruker sosiale medier og være oppmerksom på personverninnstillinger. Noen sosiale medieplattformer kan brukes til pedagogiske formål som forskning eller kontakt med eksperter.
Å bruke sosiale media
3. Slide
60 seconds
Sosiale medier: En digital plattform som lar brukere lage og dele innhold, som bilder, videoer og tekst. Den kan også brukes til kommunikasjon og nettverksbygging. Nettikk: Etiketteretningslinjene for kommunikasjon på internett. Det inkluderer å være respektfull og høflig, ikke sende meldinger som er for lange, og ikke dele personlig informasjon med fremmede. Digitalt fotavtrykk: En oversikt over noens nettaktivitet som forblir på internett. Det er viktig å være klar over hva du legger ut på nett, da det kan ha en varig innvirkning.
Begreper:
4. Open question
180 seconds
På kva måte påverkar sosiale medium oss?
5. Open question
300 seconds
Korleis veit vi kva som anses som god oppførsel på sosiale medier?
6. Open question
300 seconds
Korleis kan Instagram gi inntrykk av ein falsk virkelighet?
7. Drawings
450 seconds
Tegn en pizzaskive som flyr som en superhelt med en kappe og en maske.
8. Drawings
660 seconds
Arbeid i grupper: Instagram vs reality Finn bilete av eit perfekt instagram-moment, og så den same situasjonen berre ærlig.
9. Drawings
960 seconds
Spørsmål: Hvordan kan sosiale medier brukes som et verktøy for positiv sosial endring? Ledetråder: • Tenk på én måte sosiale medier kan brukes til å skape bevissthet om et problem. • Undersøk hvordan andre allerede har brukt sosiale medier for å få til endring. • Utforsk hvordan sosiale medier kan brukes til å spre et budskap og skape en bevegelse. I par: Velg og løs en av oppgavene: A. Lag to og to en tegning som viser hvordan sosiale medier kan brukes til positiv sosial endring. B. Lag en kort historie som viser hvordan sosiale medier kan brukes til å få til sosial endring i et fellesskap.

Suggested content